Primavera 2006, dimecres 29 de març

Per aquest dimecres us oferim una nova experiència sensorial: la oportunitat d'experimentar un autèntic dejà-vu radiofònic (o per internet). Però no un d'aquests d'un segon, rotllo el gat de Matrix, no. Un dejà-vu com un piano, d'una hora de durada. Per això, si aquest dimecres a les 8, poseu el 99.8, (o el clickCaseter), podreu exclamar amb tota propietat: "mmm...tinc la impressió com si això ja m'haguès passat...". Si us han quedat ganes de repetir la experiència, s'ofereix en reposició el dissabte de 3 a 4h. I tot això per cortesia del Jardí del Manicomi, per motius de salut (pública) i higiene (mental).

Salut, Siau i Sorry.

6 comentaris:

Mr Towers ha dit...

@capi

no crec que ens estovessim que jo soc molt pacífic. Fins i tot a La Cage. Aquells temps em feia mes por perdre el passi de la cage que la VISA.

Raimon ha dit...

Towers dimissió!!

Mr Towers ha dit...

Fora els pancarterus d'aquest blog!
Fora grupusclus antisistema!
Fora rebentadors de blogs!
Ja esteu tots calats, els antidisturbis us fotran d'hòsties!

Anònim ha dit...

Estic indignat! Com és que no hi ha programa??? Vull explicacions detallades!!!

Mr Towers ha dit...

farsants tots! sou uns fariseus! us tinc calats! qui és pot creure tanta indignació per AQUEST programa de ràdio? tot ganes d'emfurullar!

a més no li interessa a ningú si els dermatòlegs tinen la mania de donar hores just quan un hauria de fer un pugrama de ràdio.

On anirem a parar, demaneu més expliacions que una honrada esposa un diumenge al matí...

Mr Towers ha dit...

Intolerable comportament de la audiència que es veurà degudament contestat amb la brigada antidisturbis.

En 20 anys de carrera radiofònica mai m'havia trobat amb tal pandilla d'energumenus.

Si continua aquest intolerable nivell de xantatge, tinc preparat un programa especial dels meus idolatrats "la família esquirol".

Avisats quedeu!!