Estiu 2006, 29 de juliol

Despedida y Cierre


Com sempre ho podeu escoltar per:ClickCaster
o bé pel:



Powered by Castpost

Patricia – Perez Prado

Punt 6 Camp, 99.8 de la FM, el Jardi del Manicomi. Fidels a la tradició eclèctica i desenfadad que caracteritza aquest programa, comencem amb aquesta preciosa melodia de Perez Prado amb la particularitat que l’estem sentint a 45 rpm i segueix sonant bé. Els del reaggeton fan tres quarts del mateix. L’edició d’avui es diu Despedida y cierre, trop-lai-la, trop-lai-la, per que aquest és el darrer programa de la temporada, ja no ens sentirem fins d’aquí unes setmanes, amb la nova temorada.

Rumba de Barcelona – Orquesta Plateria

Mataron al gitano Anton – Peret

El Ventilador – Gato Perez

Una Lagrima – Peret

Se fuerza la máquina – Orquesta Plateria

Mala – Ketama

Is this love – Bob Marley

The looser – Derrick Harriton

Sweet sensation – The Melodians

Everything Crash – The Etiopians

Return of Django – The Upsetters

Despedida y cierre perquè aquest és el darrer programa de la temporada i marxem de vacances unes setmanes, despedida y cierre com aquell entranyable programa de TVE que tancava les emissions durant la meva enyorada –snif, snif- infantesa, un programa que ens feia llençar les llàgrimes d’emoció al son de l’imne d’Espanya, mentre la rojigualda onejava lliure i orgullos al vent. Emotives imatges, sense dubte, junt amb els retrats de la intimitat reial: els infants despedint-se delicadament dels seus regis progenitors, el petit princep Felip donant un petó al front dels monarques en anar a dormir. Un enigmàtic gesto per a mi, que una nit, en intentar repetir-lo amb els meus pares fue motivo de honda preucupacion.

I don’t want to wait in vain – Bob Marley

Cast of river nile – Augustus Pablo

Borders – Gregry Isaacs

Arribem al final, ens despedim amb una preciosa cançó de Prefab Sprout, del LP Jordan the come back, el primer LP que el McAloon va començar a fer coses rares i a apartar-se del pop convencional. Una cançó que parla d’un ball que requereix passos adecuats: la marxa nupcial. En aquesta época de l’any, que és temporada alta de casaments, trobo que és una cançó molt apropiada, i a més per dedircar-la a tots aquells que estan vetllant armes per tan definitva ocasió: El Beto, el Gran Capitan i tants altres. Diu així:

One dance whose steps I never could learn
It's called the wedding march
The grace that it takes, the grace you deserve,
Require a lighter touch
I know you love dancing.
Oh, I know that you love dancing so much

Senyors, ens despedim fins d’aquí unes setmanes, no tenim mes que afegir sinó que caiguin en les seves temptacions, que nosaltres farem el que podrem. Apa, salut i siau.

The Wedding March – Prefab Sprout

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Què, Towers? Cremant cartutxos avui?

D'aquest repertori només conec la derrera cançó, banyada per les aigües del riu Jordà (the comeback). Mític tema on hi hagi. Pels que estiguin en l'altra banda de l'espectre social (solters farreros) els hi pots recomenar "Machine Gun Ibiza", lletra sobre un gigoló illenc amb el que més d'un s'hi identificarà.

Mr Towers ha dit...

Je je, més que cremant cartutxos, cremant xurros, perquè son dos programes bastant deplorables, el d’abans d’ahir i el del dissabte anterior, que creia que havia perdut l’mp3, i al final no (i potser mes valdria haver-lo perdut…).

No recordava la lletra aquesta, però la cançó era de les que menys m’agradava d’aquest excèntric disc, al McAloon poc a poc se li va anar girant la olla i fent coses més rares…

La pista que vas perdre dels Church després d’aquell bon disc, continuava en un LP que es defensava prou bé, “Gold Afternoon fix”, la coincidència és que el tenia gravat en una cinta on a l’altre cara hi havia els teus admirats House of Love del Chadwick. Lo que el guitarrista vivia a Suècia i la resta a Austràlia, deu ser l’antídot definitiu contra els conflictes dins un grup… I el Morrissey diuen que va estar bé, però el darrer disc m’ha deixat sec, res a veure amb l’anterior. Per cert, ets Petshopboyista? Has escoltat el darrer? Què et sembla? Soc massa exigent amb ells? Qui va matar Marylin?…

Raimon ha dit...

Towers no oblidis passar per la banyeresporra.

Comencem aquest cap de setmana amb la primera jornada de lliga. Aposta pel barça i pel maligne.

http://www.banyeresporra.blogspot.com

Raimon ha dit...

Servei automàtic d'avís de la Banyeresporra:

Sr. Towers, compleixi amb la seva obligació!!

Mr Towers ha dit...

Caram, Rai, em fots caure la llagrimeta, ara si que em sento imprescindible, part d'un gran equip...

passo a especular tot suit...

Mr Towers ha dit...

dimecres dia 20 (probablement dijous a efectes intenné) gran reentré.

He dit.