"love me, love me, pretend that you love me". Hivern 2008, 14 de març

Lovefool - The Cardigans
Carnival - The Cardigans
Fight - Fine!
"we can't stop the fighting, we can't stop the ling"
Fine! - The Cardigans

"first band in the moon"
Viatges al satelit de llarg recoregut
Alta velocitat lunar
Infrastructures espacials en desenvolupament
Selenites emprenyats pels retards acumulats

Pink satellite - Saint Germain des Près
Fall sound - The Fall


Algú ens està mirant, sempre, contínuament, Ho veig des de fa temps. Pels carrers, a l'estació, dins la feina, sota el parking... Com les càmeres d'un circuït tancat de seguretat. Les mirades de vigilants es van rellevant les unes a les altres. Sempre un ulls anònims seguint el teu recorregut. Donant-se metòdicament el relleu cada cop que arribes a un angle mort, cada cop que torces una rotonda, que baixes una escala, que entres a pixar en un labavo. Una xarxa interconectada de mirades passant-se perpètuament el testimoni les unes a les altres. Aparentes cops d'ull casuals quan et creues amb algú. Tragectories visuals coincidents durant milèssimes. Infinitèssimes peces d'un puzzle que algú està compltant en algún lloc o altre per treure la radiografia de la teva ànima. El TAC dels teus sentiments, la ressonància magnètica de les teves més baixes passions. Peces de trencaclosques enregistrades, gravades cada cop que algú fa caure les parpelles, cada cop que tu parpalleges, cada cop que jo tanco els ulls. Processador d'Informació Unificada. Sentiment de Culpa Judeo-Cristiana.

Perfecte Skin - Lloyd Cole & the commotions
Love is the 5th horsemen - Prefab Sprout
Malos tiempos para la lírica - Goples Bajos

Cada nit ma filla de 3'5 anys exigeix un conte per adormir-se. Això demana un contínu esforç i reciclatge en aquesta àrea del coneixement (totalment verge i desconeguda per a mi fins abans d'aquests 3,5 anys).

"Hi havia una vegada, en un país llunyà, una feliç princesa filla d'un feliç rei i d'una feliç reina. Una feliç princesa de llargai rossa melena i piercings per tot arreu, tal com mana la moda. Un dia la princesa, fila que fila, fila que filaràs, per voler filar tan prim amb una agulla es va punxar. I d'aquella punxada, desmaiada sense sentit a terra seca es va quedar. I és que fins i tot en els contes de felices princeses poden apareixer partides de jaco infectament tallats, o elitistes clíniques de desintoxicació a illes del Carib Occidental."

La história del que se fue - Esclarecidos
Vente conmigo - La Pequeña Suiza
Vamos a caminar - Cielo

No me digas que me quieres - Vacaciones
Dibujando Corazones - Me enveneno de azules

El cap de setmana passat hi va haver eleccions. El tema era cabdal però es va resoldre de la millor manera possible: la majoria es va decantar pel Chiquilicuatre. Aquí, ja ho sabeu, som fans de tota la vida de Guille Milkyway, de La Casa Azul. Però una cosa son les preferències i una altre els temes d'estat. Així que per una cosa tan seria i transcendent com és la Eurovision, lo seu és escollir un candidat en consonancia, serio i transcendent. Sentint-ho molt pel Milkyway, abans que els gustos personals va el deure cívic. Sap greu, perquè el tio va escriure en aquesta lletra ja fa 8 0 9 anys: "tengo una invitación para viajar a un nuevo mundo / me inundaré de sonido Eurovisión, recordaré a Torrebruno / Cerca de Shibuya (sensaciones pop) / Cerca de Shibuya (sensaciones pop) / espero veros allí..." Pos va ser que no, Guille, sentint-ho molt em temo que la invitació a passat de llarg.

Cerca de Shibuya - La Casa Azul
La Nueva Yma Sumac - La Casa Azul

Apa, salut, siau, i...

Bones Vacances! fins d'aquí 15 dies!