Atenció, primicia mundial, després de incontables intents fallits per diversos factors, entre els quals la meva limitació informàtica, per fi, en riguros enllaunat, l'enregistrament dels programes. Aqui sota el penúltim programa de 18/01/06 "Farsants":

18/01/06 Farsants


Powered by Castpost

I a sota el darrer programa, de 25/01/06 "Escapisme"

11 comentaris:

Mr Towers ha dit...

hum hum hum, no se com m'he de pendre aixo del "me l'imachinava...". En tot cas és el que hi ha ;-).

Ara bé coincideixo totalment amb elnan amb lo del superlatiu poder d'evocació de la Watling. Precisament uns posts mes avall (21 de desembre) parlava d'ella i el seu grup Marlango, i del concert que vaig tenir la sort de veure. Crec que em vaig enamorar d'ella i sobretot del seu escot. Recordo amb enyorança quan s'acotxava per saludar...aiii dolça visió celestial.

i lo de la transcripció, home no és tanta feina. Mes que una transcripció és una especie de guió que vaig preparant durant la setmana, (tot i que a vegades no acaba assemblant-se al que surt per antena).

Mr Towers ha dit...

i si no es diu així, què? anem clarament per davant per la norma lingüistica o sigui que no només podem fer el que ens roti, sinó que HEM de fer el que ens roti:

Jo bloguejo amb postcasts
tu bloguejes amb postcasts
ell blogueja amb postcasts...

o bé

jo postcastejo amb el blog
tu postcastejes amb el blog
ell postcasteja amb el blog...

General Fórceps ha dit...

Colosal!!!!!!!!!!!!!
O'Rei de las ondas, el tigre de la Mussara, el encapuchado de Scala-Dei!!!!
Gran!
Tens veu de bona persona. No sembla que dins el teu crani s'amagui el mateix Satanàs.
Et seguiré d'aprop, mestre Towers (Puyal e morto!).

Mr Towers ha dit...

@elnan

collons tio, això si que és qualitat, quina malsana envidia cochina...

la leonor...guapa, simpàtica, graciosa. T'ha explicat cutxixeus, el teu col·lega director?...vinga la primícia, me la pots deixar a fxto@tinet.org

@CF

lo de bona persona, potser els 10.000 ex-empleats meus a qui he exat a la puta calle sense contemplacions ni remordiments, no ho compartirien HA HA HA. Lo de dintre el crani ja hi estic més d'acord. Per la nit em parla i em diu coses, moltes coses...

En lo que estic en rotund desacord és en fer servir el nom de Deu en và, molt menys ni provar de comparar-me amb ell. Això és pecat i a més és molt lleig. Al Mite pel damunt dels mites, A l'Escollit per damunt dels escollits, A l'Únic, i Inimitable, ni tocar-lo. PUYAL s'hauria d'escriure i pronunciar SEMPRE en majúscules.

Ant. ha dit...

No em funciona la tarja de sò a l'oficina. Esparo arribar a casa per escoltar-ho.
A la Leonor Watling la percutiría amb violència.

Raimon ha dit...

Hòstia Towers, aquí a la feina no puc sentir-te perquè sàbiament els nostres PC no incorporen ni tarja de so ni altaveus.

Però friso per arribar a casa i sentir la veu del mateixíssim Satanàs de les ones!!

Ant. ha dit...

Joder Raimon, crec que hem apretat la tecla intro al matex moment després d'escriurre exactament el mateix.

Raimon ha dit...

Doncs no, tu l'has apretada 0,0003 seg abans pel que veig. I em fa ràbia, la veritat.

Raimon ha dit...

@Towers

He estat escoltant el teu programa. Em mola. Ja tens un nou i fidel oient (o haig de dir oïdor com fa en Puyal?).

M'ha agradat força la cançó del Sufjan Stevens (em faig vell, suposo). No el coneixia aquest paio. La Mula l'està carregant. Valen la pena altres coses d'ell?

D'en Cash què vols que et digui. Un mite (un pèl rovellat). M'agrada el country però amb els anys he anat tirant cap el subgènere bluegrass. M'encanta mentre condueixo, tot i que la meva dona odïa el country i la música celta i em censura ambdues aficions.

Cobres per fer això? Ei, no t'ofenguis! Vull dir si ets professional o senzillament et van explotar en aquesta ràdio fent la prestació social substitutòria i has decidit quedar-t'hi per amor a l'art...

Mr Towers ha dit...

@raimon

amb aquest avatar potser et fotran fora d'algun lloc, en canvi aquí seras sempre excelentment rebut. Te un nosequè d'hipnòtic. Intento observar-ho detingudament a veure si sem queda la coreografia, però temo que acabaria amb l'esquena partida.

Lo del sufjan aquest, si, tot és recomanable, lo que passa que es bastant variat. l'LP es diu Illinois, i i com explico al programa en vol fer un per cada estat de la unió, o sigui que no li queda feina ni res. A mi el country no m'acaba de tirar, però el Cash te molt bones cançons.

No soc professional de la radio, de fet soc pitjor que amateur: no només no cobro, sinó que, en el colmo dels despropòsits, pago per fer-ho: resulta que la radio és una associació, de la que com soci (voluntari), pago una quota , "per amor a l'art". Al principi quan li explicava a la meva dona (novia aleshores) el rotllo aquell de "l'associacionisme, la societat civil participativa, el civisme, i blablabla..." se'n enfotia. Ara ja ni ho escolta.

@antonimus

la leonor...hummm

@jordi

la mula, aquesta gran democratizadora de l'art musical...

lo del llistat de cançons està com sempre, el que passa és que la última entrada és el podcast del penúltim programa (18/01/06), el de la setmana passada, amb el guió i les cançons penjat més avall. I la penúltima entrada és la de l'últim programa (25/01/06), d'aquest dimecres passat, amb el podcast junt amb el guió, que va tot d'ska.

Enresumiendo, que hi ha 2 podcasts penjats, el de la setmana passada i el d'aquesta amb els corresponents guions.

Mr Towers ha dit...

osti, però i ara que hi caic, i els divine comedy no us han molat? jo els trobo tan xaxis o mes que el sufjan (menudo nom)