Fil Musical, Primavera 2007, 6 de juny

Si us el volguéssiu baixar l’mp3 (tst, hi ha gent per tot) entreu al ClickCaster del Jardí, i a la barra de cada episodi hi ha un botonet per downloejar.

Pra Manhana - Da lata

El dissabte passat 11 imbècils sense pietat ni vergonya van tirar mitja lliga a la brossa. Vull dir la meitat que no van tirar el dia del Betis. La van tirar a la brossa amb premeitació i alevosia, i per si no fos poc, amb la paxorra del qui agafa de la nevera un yogurt de fa quatre mesos i el llença a la brossa. En aquells foscos moments que van seguir el fatídic minut 89 em va donar per reflexionar, -doncs es ben sabut que en les mes fosques de les hores es quan amb més intensitat escrutem el nostre interior- i em vaig adonar, pobre mortal, que de vegades preferiria que la vida fos com un continu fil musical d’ascensor d’hotel: Agradable al sentits i aparentment bonica, encara que buida, insubstancial i insípida. Comoda com unes pantufles de llana foradades. Però no, a l’hora de la verita, el fil musical és tan consistent com un blandiblub lila, i així no ens pot fer sentir res, ni bo ni dolent, ni ens pot esgarrapar l’ànima. Si volem algo que ens faci sentir vius, amb emocions fortes, i alta capacitat de penetració subcutànea, el millor és el fil quirúrgic, molt utilitzar per sorgir cors i demés visceres, o grapes, o en una versió més bàsta, el filferro del sis. El filferro és definitivament l’invent del segle. Jo no surto de casa sense un rotllo, no fos cas que necessites unir una brida de amortiguador, o en un calenton, lligar unes muñeques anguloses al capçal del llit i uns turmells ben oberts a banda i banda dels peus del llit.

Fax cargo stunt - Frankie Valentine
We don’t need no starf here - Cosmo Vitelli
Campari Red Passion – Sandrobianchi
Prima Vera – Tumby trio
Intro 16A - M4J
Imfe Boboma – Brothers of Soul
Ocean Song – Sunbird

La serp va marxar aviat cap a casa per no pillar l’embus de la operació retorn, ja se sap que son molt fotudes. Sa mare va trucar-la al vespre a casa, perquè patia. Va estar trucant des de les vuit del vespre fins a les 5 del matí. Avui l’han trobat aplastada al tomb de la Guàrdia. Es veu que no va travesear la carretera prou ràpid. Amb aquest ja son 384 els rèptils morts a les carreteres catalanes durant la operació retorn. La Direcció General de Protecció al Transit de la Fauna Salvatge ja ha anunciat un pla de xoc consistent en limitar el transit dels vehicles a motor durant les operacions retorn.

Tonte maily – Joe Haider Trio
Samba Matilde – Real Ax Band
Secret Cinema – Vigil
Like those rose – Nawja
North american scum – LCD soundsystem
Over & over – Hot Chip

La quarta guerra mundial i l’aniquilació d’una tercera part de la humanitat, va començar a la peixera dels traductors simultànis de la setena “cimera internacional per la pau i el desenvolupament de la humanitat”, quan el traductor de xino i el de rus van començar a barallar-se pels auriculars blaus, i en el forcejeo van abocar el tallat de la traductora de grec sobre la corbata del traductor norueg, que curiosament no era alt i ros sinó més aviat gordet i negre.

I don’t feel like dancing – Scissor Sisters
A journey from A to B – Badly drown boy
Direct call – Phoneix
Standing in the way of control – The gossip
Take me back to my home – Basement Jaxx
This time I’m gonna try it my way – DJ Shadow
XL – Els Pets
Cançó d’amor #389 – Els Pets
Hola i adeu –Els Pets
Reverence – The Jesus & Mary Chain

En aquestes hores foscanes, rodejats per foscor i udols terrorifics de llops devorant-se els uns als altres, en aquestes hores que voldriem més incertes del que son, car la certesa que tenim és desesperant, en aquestes hores en que el bri d’esperança que ens queda és purament matemàtic, no ens podem resistir a llençar la invocació ritual amb els darrers grapats de fe que poguem arreplegar per aqui. Aquest cap de setmana, que Deu reparteixi sort i que tota caigui del nostre costat.

Apa, salut i siau!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons, que negra està la blogosfera avui! Passa per Can Fórceps i plora.

Mr Towers ha dit...

comorr? ara hi corro, vaig tope pillat de temps

General Fórceps ha dit...

Ep, Towers, com anem d'anims?