1964. Divendres 20 març, Primavera 2009

Senyors aquesta mateixa tarda m’han trucat de l’emissora: es juga a Galicia la final de la copa del Rei de Hoquei i es retransmet el Reus: OE! Reus OE!

Ço que vol dir que aquesta nit no hi ha pugrama. Mos l’aguardem pel divendres que vé. Per anar fent boca aquí deixo una sel·lecció de cançons que tenen en comú totes elles l’any de naixement: el 1964. Un any que també apareixerà en el pugrama del proper divendres 27.

Ale, a la pax de Diox

Hollies - Just One Look
Dusty Springfield - I Only Want To Be With You
The Beatles - And I Love Her
Yusef Lateef - Slippin' & Slidin'
The Beau Brummels - Laugh, Laugh
The Gems - I Can't Help Myself
The Kinks - All day and all of the night
The Beatles - Can't Buy Me Love
Roy Orbison - It's over
The Beatles - I Feel Fine
Otis Redding - These Arms Of Mine
The Beatles - Ticket To Ride
The Searchers - Needles And Pins
Peter & Gordon - A World Without Love
The Beatles - Eight Days A Week
Otis Redding - Pain In My Heart
Tony Clarke - Landslide
The Beatles - A Hard Day's Night
Otis Redding - Security
The Shangri - Leader of the Pack
The Merseybeats - Wishin' And Hopin'

“Amb gesto encara adormit va allargar la ma d’esma per fer callar el radio despertador. A empellons va apretar 4 o 5 cops el botó. Tots inútils: la veu de la radio seguia locutant inconnexes notícies sobre vagues a Sri-lanka, incautacions de partides d’opiacis, declaracions de ministres cesats i resultats de korfbal i curling. Inquiet, lleganyos i encara sustantivament trempat és va incorporar, va tocar commutadors, la roda del dial, el volum... tot inútil, la veu seguia recitant com una lletania els detalls d’un atemptat en una indeterminda província del caucas meridional, la mitjana de pateres arribades a Canàries, la derrota d’una moció de censurà plantejada en un petit consistòri d’Almeria. Perpexle va arrancar amb ràbia l’endol, va treure les pilesl. Amb absoluta indiferència la veu seguia parlant de reaccions a la caiguda generalitzada dels índex de referència. Va estampar el despertador contra quatre parets, la va rebentar a batassos. La monòtona veu del locutor analitzava estrenes cinematogràfiques i embussos en algunes carreteres amb nom d’aleatòria combinació de números i lletres” “qui ets? Va dir”“Vinc del futur per anunciar-vos la bona nova” “la fi del mon serà retransmesa en directe per ràdio?” “efectivament. I a més la retransmissiós serà patrocinada”.